Λετονία: Ο Miks Dukurs ο 11ος διαγωνιζόμενος του τελικού Supernova

Λετονία: Ο Miks Dukurs ο 11ος διαγωνιζόμενος του τελικού Supernova

Το LTV ανακοίνωσε ότι ο Miks Dukurs θα διαγωνιστεί στον τελικό του Supernova 2022, μετά από μια αξιολόγηση του τηλεοπτικού σταθμού για τον ημιτελικό, οπού εκεί διαπίστωσαν ότι η εμφάνιση του, επηρεάστηκε από τεχνικά προβλήματα εκείνη την βραδιά.

Ο Miks Dukurs έγινε ο ενδέκατος φιναλίστ στο Supernova 2022, αφού το LTV αποφάσισε να του δώσει μια θέση στον τελικό. Η ανακοίνωση έρχεται μετά από τεχνικά προβλήματα στον ημιτελικό. Το πρόβλημα που διαπίστωσαν είναι ότι τα εφέ συγχρονισμού που ήταν σε έναν υπολογιστή, απέτυχαν να εφαρμοστούν στην εμφάνιση του.

Εκπρόσωποι της κριτικής επιτροπής του Supernova και του LTV, αξιολόγησαν την ηχογράφηση της εμφάνισης των τραγουδιστών και διαπίστωσαν ότι η τεχνική βλάβη είχε σημαντική επίδραση στην ποιότητα του ήχου του τραγουδιού. Συγκρίνοντας τις ηχογραφήσεις της πρόβας και των ημιτελικών, υπήρχε μια ξεκάθαρη ηχητική διαφορά που δεν ανήκε στον Miks.

Η επίσημη σειρά εμφάνιση της Supernova 2022 είναι:

1.RAUM – “Plans

2.Linda Rušeniece – “Pay My Own Bills

3.Bermudu Divstūris – “Bad

4.Miks Galvanovskis – “I’m Just a Sinner

5.BUJĀNS – “He, She, You & Me

6.Elīna Gluzunova – “Es pabiju tur

7.Citi Zēni – “Eat Your Salad

8.Inspo – “A Happy Place

9.Mēs Jūs Mīlam – “Rich Itch

10.Aminata – “I’m Letting You Go

11.Miks Dukurs – “First Love

Ας ακούσουμε το 11ο υποψήφιο τραγούδι της Λετονίας:

Επίσης, ανακοινώθηκαν οι Special Guests της βραδιάς. Αυτοί θα είναι οι Uku Suviste περσινός εκπρόσωπος της Εσθονίας και οι The Roop οι περσινοί της Λιθουανίας. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Ketija Šēnberga και Lauris Reiniks.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.