Λετονία: Με την Samanta Tina το 2021!

Λετονία: Με την Samanta Tina το 2021!

Η Samanta Tina θα επιστρέψει και το 2021, όπως αναφέρθηκε στο Eurovision: Europe Shine A Light, που προβάλλεται αυτήν την στιγμή. Η καλλιτέχνιδα κέρδισε τον εθνικό τελικό της Λετονίας Supernova με το Still Breathing με το οποίο δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision.

Η 30χρονη Samanta Tina (Samanta Poļakova), είναι Λετονή τραγουδίστρια. Το 2010, η Tina ήρθε πρώτη στη μουσική εκπομπή της Λετονίας O! Kartes akadēmija, κερδίζοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει μουσική στη Σχολή Tech Music στο Λονδίνο της Αγγλίας. Το 2011, έλαβε μέρος στον μουσικό διαγωνισμό της Μολδαβίας Golden Voices, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο. Το 2012, συμμετείχε στο Slavianski Bazaar στο Vitebsk μαζί με άλλους 20 υποψήφιους, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με 197 πόντους, πίσω από τον Bobi Mojsoski του F.Y.R.O.M. Αφού προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision πέντε φορές (2012, 2013, 2014, 2016 και 2019), κατάφερε να κερδίσει τον φετινό εθνικό τελικό της Λετονίας, Supernova, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Επίσης, είχε λάβει μέρος στη λιθουανική διαδικασία επιλογής για την Eurovision δύο φορές (το 2013 και το 2017), αλλά και στο The Voice της Λιθουανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.