Λετονία: Θα λάβει απόφαση σχετικά με την Eurovision 2021 μετά το τέλος της πανδημίας του Κορονοϊού Covid-19

Λετονία: Θα λάβει απόφαση σχετικά με την Eurovision 2021 μετά το τέλος της πανδημίας του Κορονοϊού Covid-19

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας LTV της Λετονίας ανακοίνωσε ότι θα περιμένει μέχρι να περάσει η πανδημία του Κορονοϊού για να λάβει την όποια σχετική απόφαση για την συμμετοχή της χώρας στο Eurovision 2021.

Θα επιστρέψει η Samanta Tina το 2021;
H διευθύντρια προγράμματος του LTV, Rita Ruduša εξήγησε ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με το εάν η Samanta Tina θα επιστρέψει το επόμενο έτος. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας επιβεβαίωσε ότι η απόφαση πρέπει να “ληφθεί προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες”. Επίσης ο φορέας ανακοίνωσε ότι δεν έχουν κάνει ακόμη σχέδια για το αν θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και η απόφαση δεν θα παρθεί σύντομα.

Τη δήλωσε η διευθύντρια προγράμματος του LTV, Rita Ruduša:

Η απόφαση για την συμμετοχή μας στην Eurovision το επόμενο έτος πρέπει να ληφθεί προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των συνεπειών του Κορονοϊού Covid-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να αναβάλουμε την συζήτηση για το θέμα αυτό έως ότου τελειώσει αυτή η οξεία κατάσταση.

H Samanta Tina θα εκπροσωπούσε την Λετονία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Still Breathing” άλλα μετά την ανακοίνωση της EBU ο διαγωνισμός ακυρώθηκε.

Πηγή: Escxtra

Φωτογραφία: A.Martinovs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.