Κύπρος: To Alter Ego των Minus One

Κύπρος: To Alter Ego των Minus One

φφφ

 

1111

 

H αναμονή έφτασε στο τέλος της. Τον εκπρόσωπο της Κύπρου τον γνωρίζουμε εδώ και καιρό (4 Νοεμβρίου 2015) , όπως και τον τίτλο του τραγουδιού τους. Μετά από ένα 15νθήμερο μαραθώνιο, η αναμονή για τη συμμετοχή της Κύπρου με τους Minus One, έφτασε στο τέλος της. Το Alter Ego είναι ΕΔΩ!!!

alterego

To ποπ/ροκ συγκρότημα από την μεγαλόνησο, το οποίο πέρυσι δεν κατάφερε να βρεθεί στην Αυστρία με το τραγούδι τους Shine, φέτος θα βρεθεί στην Σουηδία μετά από απευθείας ανάθεση του ΡΙΚ.

Το συγκρότημα αποτελούν οι: François Micheletto, Harrys Pari, Constantinos Amerikanos, Antonis Loizides και ο Chris J. Το τραγούδι συν υπογράφουν οι Minus One mαζί με τον διάσημο Σουηδό συνθέτη Thomas G:son.

ωιδεο

Την σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε ο Αιμίλιος Αβραάμ.

Εμφάνιση του συγκροτήματος ερμηνεύοντας τη συμμετοχή της Νορβηγιας του 2005.

H Κύπρος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον διαγωνιμσό στα 35 χρόνια που συμμετέχει. Έχει καταφέρει να βρεθεί 3 φορές στην 5η θέση (το 1982 με την Αννα Βίσση, το 1997 με τους Χαρά και Ανδρέα Κωνσταντίνου και το 2004 με την Lisa Andreas). Το 2015 συμμετείχε με τον Ιωάννη Καραγίαννη και το τραγούδι του One thing I should have done, με το οποίο κατάφερε να βρεθεί στην 22η θέση του τελικού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.