Κύπρος – Lisa Andreas: Η επανακυκλοφορία του “Stronger Every Minute”

Κύπρος – Lisa Andreas: Η επανακυκλοφορία του “Stronger Every Minute”

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2004, Lisa Andreas, όπου κατέκτησε την 5η θέση με το τραγούδι Stronger Every Minute, παραχώρησε συνέντευξη στο oikotimes.co.uk, ενώ αποφάσισε, έπειτα από 17 χρόνια, να επανακυκλοφορήσει την συμμετοχή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision και πώς η Τουρκία καλωσόρισε, τότε, την κυπριακή αποστολή.

Δεν ήταν μεγάλο μυστικό, ότι μαζί με ολόκληρη την Ευρώπη, η Λίζα είχε ένα μικρό καρδιοχτύπι για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος τότε εκπροσώπησε την Ελλάδα, και εξηγεί πώς ήταν η σχέση της με τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Λίζα θα επιστρέψει στην Eurovision. Γνωρίζαμε ότι δεν άφησε ανοιχτές πόρτες για μια τέτοια επιλογή στο παρελθόν, αλλά κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια μακριά από το Eurovision;

Πόσο τυχαία ήταν η επανακυκλοφορία του Stronger Every Minute;

Ποια τα σχόλιά της για την Eurovision 2021; Γιατί η Ελβετία είναι το αγαπημένο της τραγούδι φέτος και πως σχολίασε την κυπριακή συμμετοχή; Πώς αντέδρασε όταν επιβεβαιώθηκε το ένστικτό της πως η Στεφανία έχει κάτι από Σάκη Ρουβά;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη της Lisa Andreas:

https://www.youtube.com/watch?v=aGK9ohxtHSU

Για την επανακυκλοφορία του τραγουδιού της, δήλωσε ότι: “Είμαι ενθουσιασμένη που το Stronger Every Minute είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και θα δώσει σε όλο τον κόσμο που το ψήφισε και σε όλους όσους παρακολούθησαν την παρουσίαση, την ευκαιρία να το ακούσουν και να ταξιδέψουν πίσω σε αυτήν τη στιγμή, όποτε θέλουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.