Κύπρος JESC 16: Ο Γιώργος Μιχαηλίδης παρουσιάζει την ομάδα του

Κύπρος JESC 16: Ο Γιώργος Μιχαηλίδης παρουσιάζει την ομάδα του

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα ξέρουμε τον επόμενο νικητή του 14ου διαγωνισμού της Junior Eurovision, που για δεύτερη φορά γίνεται στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα. Ανάμεσα στις 17 συμμετοχές και η Κύπρος μας με τον ταλαντούχο Γιώργο Μιχαηλίδη και την εκρηκτική του συμμετοχή Dance Floor. Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, μας παρουσίασε όλη την ομάδα που θα τον πλαισιώνει στη σκηνή του Meditteranean Conference Center, την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Η Κύπρος φαίνεται πως έπαθε και έμαθε. Έτσι μετά την εμφάνιση της Σοφίας Πατσαλίδη το 2014, που κατά γενική ομολογία της κόστισε το γεγονός ότι σε ένα up-tempo κομμάτι, εμφανίσθηκε μόνη της στη σκηνή, ο Γιώργος θα πλαισιώνεται από 4 κορίτσια-χορευτές.

Η Έμιλι Χριστοδούλου διαγωνίσθηκε μαζί με το Γιώργο το 2012 στο UDO European Championships. Έχει και αυτή σημαντική εμπειρία στο χορό και γνωρίζονται με το Γιώργο αρκετά χρόνια.

emili

Η δεύτερη έμπειρη χορεύτρια παρά τη μικρή της ηλικία, που θα συνοδεύσει το Γιώργο στη Βαλέτα, είναι η Νικολέτα Αντωνίου. Η Νικολέτα προπονείται στο χορό με το Γιώργο εδώ και χρόνια, ενώ είναι και συμμαθητές! Εκτός αυτών, συμμετέχει και στο DanSing Junior 2, ένα δημοφιλές talent show στην Κύπρο.

nikoleta

Άλλη μία συμμετέχουσα στο DanSing Junior 2, θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου. Η Georgina Moakler με την οποία ο Γιώργος προπονείται μαζί τα τελευταία χρόνια, αλλά και ήταν ντουέτο σε έναν παιδικό διαγωνισμό χορού πέρσι, όπου κέρδισαν μάλιστα την 1η θέση, θα συμμετέχει στην παιδική dream team θα λέγαμε που στέλνει φέτος η Κύπρος στη Junior Eurovision.

georgina

Η αδερφή του Γιώργου Μία Μιχαηλίδη είναι η τέταρτη και τελευταία χορεύτρια που θα συμμετέχει στη κυπριακή αποστολή. Η Μία είναι η μικρότερη συμμετέχουσα. Ήταν συνυποψήφια με το Γιώργο στο περσινό The Musical Kids της ΣΙΓΜΑ τηλεόρασης, ενώ έχει κερδίσει υποτροφία στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές χορού.

mia

Μαζί με τις παραπάνω ο Γιώργος μας παρουσίασε και τη δασκάλα φωνητικής της αποστολής, την Χριστίνα Αβερκίου. Η Χριστίνα δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία και περιμένει με ανυπομονησία τον διαγωνισμό.

averkiou

Οι υπεύθυνες του δημιουργικού για τη χορογραφία που θα δούμε από τα παιδιά της Κύπρου στη σκηνή την επόμενη Κυριακή είναι οι Alison Roumeliotis και Charlene Bettis, ενώ η Άννα Μιχαηλίδη είναι η βοηθός σκηνοθέτης της κυπριακής συμμετοχής.

team

Το Dance Floor είναι μία σύνθεση του έμπειρου στο διαγωνισμό της Eurovision  Ανδρέα Αναστασίου, σε στίχους του τελευταίου και του Γιώργου Μιχαηλίδη, ενώ μέρος της παραγωγής κάνει ο Ιρλανδός επίσης βετεράνος της Eurovision Jonas Gladnikoff.

14322575_1101984549849016_20172494717534512_n

Μείνετε μαζί μας την επόμενη εβδομάδα για όλες τις εξελίξεις στην Junior Eurovision 2016, που διεξάγεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Mediterranean Conference Center της Μάλτας. Μέχρι τότε απολαύστε για μία ακόμα φορά το Dance Floor και το Γιώργο Μιχαηλίδη.

Καλή Επιτυχία στην Κύπρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.