Κύπρος: Τρεις καλλιτέχνες σε επαφές σύμφωνα με το Έθνος. Άλλη καλλιτέχνιδα που συγκεντρώνει ενδιαφέρον είναι η …

Κύπρος: Τρεις καλλιτέχνες σε επαφές σύμφωνα με το Έθνος. Άλλη καλλιτέχνιδα που συγκεντρώνει ενδιαφέρον είναι η …

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος που κυκλοφόρησε χθες, τρεις καλλιτέχνες βρίσκονται σε συζητήσεις για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2021. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη που το όνομά του ακούστηκε έντονα ξανά για την εκπροσώπηση της χώρας το 2019, τον Ίαν Στρατή και την Ήβη Αδάμου. Όσον αφορά τον δεύτερο οι συζητήσεις για την εκπροσώπηση της χώρας το 2020  δεν προχώρησαν λόγω του ότι δεν βρέθηκε το κατάλληλο τραγούδι (το ΡΙΚ συνδυάζει το τραγούδι με τον κατάλληλο καλλιτέχνη) ενώ η Ήβη δεν μπορούσε να συμμετέχει σε ένα τέτοιο γεγονός καθώς μεγαλώνει το πρώτο της παιδί.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε κατά πόσο υπάρχουν συζητήσεις στο παρόν στάδιο σύμφωνα με το τρέχον ρεπορτάζ καθώς οι δύο πρώτοι καλλιτέχνες μόλις πρόσφατα αυτοπροτάθηκαν για τον διαγωνισμό ενώ η Ήβη έχει αποκτήσει momentum από πέρυσι κι είναι λογικό να ακούγεται το όνομά της.

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ένας άλλος καλλιτέχνης που φαίνεται ότι συγκεντρώνει ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η καλλιτέχνιδα έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάρει μέρος στην Eurovision και μάλιστα φέτος υπέβαλε τραγούδι στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Το επόμενο διάστημα αναμένουμε εξελίξεις και θα δούμε κατά πόσο τον χειμώνα θα ανακοινωθεί κάποιο από τα παραπάνω ονόματα ή κάποιο άλλο όνομα που θα αποτελέσει έκπληξη…

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.