Κύπρος: Το πρόγραμμα της Ανδρομάχης στο Τορίνο

Κύπρος: Το πρόγραμμα της Ανδρομάχης στο Τορίνο

Αντίστροφα μετρούν η Ανδρομάχη και η κυπριακή αποστολή για τη μετάβασή τους στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision, με την προετοιμασία τους να κορυφώνεται ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με το «Ela» στη σκηνή του διαγωνισμού.

Το Panik Music παρουσιάζει το πρόγραμμα της Ανδρομάχης στο Τορίνο μέχρι και τη βραδιά του β’ ημιτελικού, στις 12 Μαΐου, όπου η Κύπρος θα διαγωνιστεί για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η κυπριακή αποστολή θα αναχωρήσει για Τορίνο την Κυριακή 1η Μαΐου.

Η πρώτη πρόβα στο «Pala Olimpico» θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει το meet & greet της Ανδρομάχης με τους δημοσιογράφους από κάθε χώρα της Ευρώπης που καλύπτουν τη Eurovision.

Η δεύτερη πρόβα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Μαΐου και στη συνέχεια η κυπριακή αποστολή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα γίνει η καθιερωμένη επίσημη υποδοχή των αποστολών όλων των χωρών που παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Την Τρίτη 11 Μαΐου, η Ανδρομάχη και οι χορεύτριες που θα την πλαισιώνουν θα κάνουν δύο πρόβες τζενεράλε, μία το πρωί και μία το απόγευμα. Τη δεύτερη πρόβα θα παρακολουθήσουν οι κριτικές επιτροπές των χωρών προκειμένου να ψηφίσουν.

Την παρουσίαση του «Ela» στη σκηνή έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Πηγή: panikmusic.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.