Κύπρος: Πρόταση για την Eurovision 2021 δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα από το ΡΙΚ

Κύπρος: Πρόταση για την Eurovision 2021 δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα από το ΡΙΚ

Η φημολογία για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2021 έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα έγινε ακόμη εντονότερη, καθώς ένα μεγάλο όνομα της Ελληνικής μουσικής σκηνής προστίθεται με αξιώσεις στην λίστα των υποψηφίων καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην επερχόμενη Eurovision.

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή Στην φωλιά των κουκου στο STAR, φαίνεται πως ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας την Κύπρου, το ΡΙΚ, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, να εκπροσωπήσει την Κύπρο για δεύτερη φορά στην Eurovision.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ΡΙΚ ήρθε σε επαφή με την εταιρεία της Ελένης Φουρέιρα, την PANIK RECORDS. Η εταιρεία και η τραγουδίστρια είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο δεν δέχτηκαν ακόμα την πρόταση. Ωστόσο από ότι φαίνεται, δόθηκε το πράσινο φως από το ΡΙΚ σε έναν γνωστό συνθέτη να γράψει τραγούδια για την Ελένη που προορίζονται για την Eurovision. Αν τα τραγούδια αυτά αρέσουν στην Ελένη Φουρέιρα και την εταιρεία της, τότε οι δύο πλευρές πιθανότατα θα καταλήξουν σε συμφωνία για τον επερχόμενο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego του Alex Papakonstantinou κατέλαβε την δεύτερη θέση στην Eurovision 2018 στην Λισαβόνα, και η συμμετοχή της αυτή αποτελεί μέχρι σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα της Κύπρου στην Eurovision. Μετά την συμμετοχή της αυτή, η δημοτικότητα της Ελένης Φουρέιρα ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου και έγινε αγαπητή στους fans του διαγωνισμού, και όχι μόνο, σε όλη την Ευρώπη. Αν η Ελένη Φουρέιρα συμφωνήσει με το ΡΙΚ, θα είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί του επόμενου διαγωνισμού λόγω της αγάπης των fans της Eurovision προς το πρόσωπο της. Ας θυμηθούμε την προηγούμενη συμμετοχή της που έβαλε “φωτιά” στην σκηνή της Eurovision.

Πηγή Εικόνας: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.