Κύπρος: Ο Arash στη συνθετική ομάδα για τη συμμετοχή της χώρας

Κύπρος: Ο Arash στη συνθετική ομάδα για τη συμμετοχή της χώρας

Η στιγμή της ανακοίνωσης της κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2022 έχει φτάσει και νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το τραγούδι που θα λάβει μέρος στο φετινό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα μέλη της συνθετικής ομάδας που δημιούργησε τη συμμετοχή της Κύπρου για την Eurovision, είναι κι ο Arash, ο οποίος μετρά πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα κι εκπροσώπησε το 2009 το Αζερμπαϊτζάν με την Aysel και το Always, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης μαζί με τον Alex P και τον Γιώργο Παπαδόπουλο είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τη φετινή κυπριακή συμμετοχή.

Ο Arash είναι από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες και το πρώτο του άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το 2005, έγινε χρυσό σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες. Έκτοτε σημείωσε τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια του Temptation και Boro Boro έγιναν hit σε αρκετές χώρες. Έχει συνεργαστεί σε μουσικά projects με τον Alex P ενώ το 2009 δημιούργησαν μαζί τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.