Κύπρος: Με την Ανδρομάχη στην Eurovision;

Κύπρος: Με την Ανδρομάχη στην Eurovision;

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή του ANT1 Radio στην Κύπρο “Good Morning Show“, αναφέρθηκε πως τελικά δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο η Ήβη Αδάμου, όπου πριν από λίγες ημέρες ειπώθηκε πως της έγινε πρόταση.

Οι παρουσιαστές της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, έκαναν λόγο για μια καλλιτέχνιδα που το όνομά της τελειώνει σε … Μάχη. Μετά από κάποιες “μαντεψιές” κατέληξαν στο όνομα Ανδρομάχη.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, επιβεβαιώνονται και κάποιες πληροφορίες που είχαν φτάσει πριν λίγο καιρό στα αφτιά μας… Θα είναι τελικά η Ανδρομάχη αυτή που θα που θα βρεθεί στο Τορίνο τον ερχόμενο Μάιο με τα χρώματα της Κύπρου;

Λίγα λόγια για την Ανδρομάχη

Η όμορφη τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου γεννήθηκε το 1995 στη Γερμανία και σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Η Ανδρομάχη έχει καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας και μετά το σχολείο άρχισε σπουδές Γερμανικής Φιλολογίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να τραγουδά αρχικά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι. Το 2015 δοκίμασε τις δυνάμεις της στο The Voice Of Greece 2 ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ‘Το φεγγάρι”, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της έχει τίτλο Βάσανό Μου και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.