Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρινού στην λίστα των υποψηφίων για την Eurovision 2021;

Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρινού στην λίστα των υποψηφίων για την Eurovision 2021;

Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19 και την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του ΡΙΚ με τον Sandro, πλέον η θέση του εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2021 είναι κενή, με αρκετά ονόματα να αναφέρονται σε Ελληνικά και Κυπριακά μέσα όπως οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Ήβη Αδάμου κτλπ.

Στην μακρά λίστα των καλλιτεχνών που φημολογούνται, προστέθηκε και η Έλενα Τσαγκρινού καθώς σε συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO CYPRUS και την δημοσιογράφο Άννα Δράκου, δήλωσε την πρόθεση της να συμμετάσχει στην Eurovision είτε για την Ελλάδα είτε την Κύπρο. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

Η Eurovision είναι ένας θεσμός που παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια – είναι αξιοθαύμαστο το να βλέπεις τόσους καλλιτέχνες και τόσα διαφορετικά είδη μουσικής σε μία μεγάλη και φαντασμαγορική γιορτή. Αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να πάρω μέρος στον διαγωνισμό. Όπως ανέφερα και πριν, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να πάρω μέρος στον διαγωνισμό. Είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο, θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα!

H πορεία της

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι 26 χρονών γεννημένη στην Αθήνα το 1994. Ξεκίνησε την καριέρα της από το talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο το 2009, ενώ έγινε γνωστή ως κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Otherview στο οποίο ήταν μέλος από το 2013 έως το 2018. Έκτοτε συνεχίζει την καριέρα της ως σόλο τραγουδίστρια ενώ τελευταία της επιτυχία είναι το τραγούδι Amore.

Εικόνα:Tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.