Κύπρος – Ελένη Φουρέιρα: Μπορούν να έχουν κάποια βάση τα δημοσιεύματα για την εκπροσώπηση της χώρας το 2021;

Κύπρος – Ελένη Φουρέιρα: Μπορούν να έχουν κάποια βάση τα δημοσιεύματα για την εκπροσώπηση της χώρας το 2021;

Ένα μόνο είναι σίγουρο, ο τυφώνας Ελένη Φουρέιρα τα σάρωσε όλα και πλέον κάθε χρόνο θα είναι ένα από τα ονόματα που θα ακούμε σίγουρα για την εκπροσώπηση της Κύπρου.

Αυτήν την φορά αφορμή υπήρξαν δημοσιεύματα του ShowTime-cy όπου αναφέρει ότι το ΡΙΚ έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην Ελένη Φουρέιρα για να εκπροσωπήσει την χώρα ξανά στην Eurovision το 2021 κι ότι η ίδια σκέφτεται σοβαρά αν θα δεχτεί αυτήν την επαγγελματική πρόταση. Την είδηση έσπευσε να διαψεύσει ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας σε γκρουπ σχετικά με τον διαγωνισμό και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook όπου ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν έχει ξεκινήσει η αναζήτηση καλλιτέχνη ακόμα και με ευχές για καλό καλοκαίρι.

Ωστόσο και να ίσχυε κάτι τέτοιο θα μπορούσε ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας να το επιβεβαιώσει από τόσο νωρίς; Μην ξεχνάμε ότι πλέον οι πληροφορίες μαθαίνονται off the record (αποκλειστικές) κι η επίσημη ανακοίνωση είναι πάντα η τελευταία που έρχεται. Πέρυσι το όνομα της Τάμτα ακουγόταν ήδη από το καλοκαίρι παρόλο που κάποιοι ήταν σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί στον διαγωνισμό. Άλλο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Ίαν Στρατή που πέρυσι ακούστηκε για πρώτη φορά από το Infe Greece σαν υποψήφιος κι ορισμένοι θέλησαν να το διαψεύσουν απευθυνόμενοι στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τους καλλιτέχνες που εξετάζει. Εν τέλει η ιστοσελίδα μας επιβεβαιώθηκε.

Φυσικά με όλα τα παραπάνω δεν ισχυριζόμαστε ότι όντως έχει γίνει πρόταση στην Ελένη αλλά καλό είναι σε κάθε περίπτωση να κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε η ιστορία έχει διαψεύσει και τους πιο σίγουρους σε αρκετές περιπτώσεις και στην συγκεκριμένη τοποθέτηση η ανακοίνωση δεν αποκλείει κάθε ενδεχόμενο. Το μόνο που απομένει είναι το διαψεύσει η ίδια σε κάποια τηλεοπτική της εμφάνιση.

Εμείς ευχόμαστε το ΡΙΚ να συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό και το 2021 κι είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει άλλη μία εξαιρετική επιλογή για την εκπροσώπηση της Κύπρου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.