Κύπρος: Δείτε την Έλενα Τσαγκρινού να ερμηνεύει live απόσπασμα του El Diablo

Κύπρος: Δείτε την Έλενα Τσαγκρινού να ερμηνεύει live απόσπασμα του El Diablo

Σε story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγο η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία έχει αναλάβει φέτος την ενδυματολογική επιμέλεια της εκπροσώπου της Κύπρου, Έλενας Τσαγκρινού, βίντεο με την Έλενα να ερμηνεύει Live τη συμμετοχή της El Diablo.

Να θυμίσουμε ότι δημιουργοί του El Diablo, είναι οι Thomas Stengaard (μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού Only Teardrops, που έφερε τη νίκη στην Δανία το 2013), Laurell Barker (μία από τους συνθέτες της συμμετοχής της Ελβετίας το 2018 Stones, του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 Bigger Than Us, της Γερμανίας το 2019 Sister, της Ελβετίας το 2019 She got me, της Πολωνίας το 2020 Empires, αλλά και πολλών τραγουδιών που έχουμε δει να διαγωνίζονται σε εθνικούς τελικούς διαφόρων χωρών), Jimmy Joker (συνθέτης και παραγωγός που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους PitbullEnrique IglesiasJ.LoNicki MinajMarc AnthonyUsherDaddy YankeeNe-YoAkon και Flo-Rida) και Oxa (Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και χορεύτρια η οποία έχει συνεργαστεί με την J.Lo). Καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann (σκηνοθέτης της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2014, Rise Like A Phoenix) , ο οποίος είχε επιλεγεί και για την συμμετοχή του Sandro το 2020.

Η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo, θα διαγωνιστεί στην 8η θέση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, στις 18 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.