Κόρη χορωδού της Μαρινέλλας από τη Eurovision 1974 διαγωνίζεται στο “The Voice”

Κόρη χορωδού της Μαρινέλλας από τη Eurovision 1974 διαγωνίζεται στο “The Voice”

Είναι η δυναμική Μαρία Μελίσσα (Μελισσάνθη) Ρούτη, η μητέρα της οποίας, Μήτσα Ρούτη (Δήμητρα Τσιτριμπίνη-Ρούτη), είχε βρεθεί στην Eurovision κάνοντας φωνητικά στην Μαρινέλλα (Κυριακή “Κική” Παπαδοπούλου) το 1974 με το «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου». Η συγκεκριμένη ερμήνευσε το τραγούδι “Bang Bang”, κάνοντας και τους τρεις άνδρες της επιτροπής του “The Voice” να γυρίσουν καρέκλες τους. Η ίδια επέλεξε τελικά τον γιούροσταρ, Σάκη Ρουβά. Κατά καιρούς η συγκεκριμένη προσπαθεί να βγει στα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας συμμετάσχει σε καλλιστεία και κάνοντας γυμνές φωτογραφήσεις, αλλά και κάποια δειλά βήματα στη μουσική.

Για την ιστορία, πέρα από την Μήτσα Ρούτη, η οποία φιγουράρει σε δίσκους των Σαββόπουλου, Καλογιάννη, Κηλαηδόνη, Βιτάλη, Πανδή και άλλων, καθώς και σε συναργασίες με την Disney, φωνητικά στην πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον έκαναν η Θεώνη Βασιλάκη, ο Δαμιανός Σερέφογλου και ο Σταμάτης Γκιουζέλης (μέλη της Μικρής Χορωδίας Αθηνών), ενώ στο μπουζούκι ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου.

%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%83%ce%b1-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b7

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της αοιδού στο “The Voice”. Στο δεύτερο -συλλεκτικό- βίντεο απολαύστε την εμφάνισή της στη “Στιγμή της Αλήθειας” με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, όπου φαίνεται και η μητέρα της!

https://www.youtube.com/watch?v=whfrZIIyh2g

https://www.youtube.com/watch?v=GHmHZs2yCHA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.