Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ήταν μικρόψυχο αυτό που είπε ο Θεοφάνους για τους One, πληγώθηκαν τα παιδιά”

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ήταν μικρόψυχο αυτό που είπε ο Θεοφάνους για τους One, πληγώθηκαν τα παιδιά”

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη συμμετοχή του στην Eurovision με τους One αλλά και τις διαφωνίες που έχει με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Για το Gimme το 2002

“Το Gimme έπρεπε να κερδίσει αλλά δεν ήμασταν καλοί εκείνη τη βραδιά. Έφταιξε κι η διοργάνωση της Λετονίας που ήταν φτωχή και μόλις είχε βγει από την Σοβιετική Ένωση. Δεν είχαν την τεχνογνωσία, καλό φωτισμό κι ήχο, ούτε μαλλιά και τα ρούχα ήταν καλά. Δεν έπρεπε αν γίνει έτσι. Όταν άκουσα τρία χρόνια μετά το Come Baby και το My Number One λέω την κάτσαμε… Αυτό που κάναμε στις πρόβες ήταν trash. Βγήκαμε 6οι. Με τον Γιώργο Θεοφάνους έχουμε πάντα ένα πινγκ πονγκ απόψεων.

Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο αλλά κι η φιλοδοξία της solo καριέρας. Καυγάδες κι άσχημα πράγματα’ ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: “Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά. Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε για το θέμα: «Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους ΟΝΕ, δεν άντεχα άλλο, ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο. Ήταν και η φιλοδοξία για solo καριέρα, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Σαν αδελφός μου ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους και ακόμα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο οδηγείται στην καταστροφή αν δεν το σταματήσεις.

Υπήρχε λόγος να πυροβολήσει τα πόδια του και να πει ξαφνικά από το πουθενά… Βγαίνει και λίγο κακία, λίγο πικρία, λίγο μικρόψυχο το είδα όλο αυτό ότι οι ΟΝΕ ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτός τους διάλεξε, όχι εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά. Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσω. Γιατί θυμήθηκε να το πει τώρα, μετά από τόσα τραγούδια, από τόσες επιτυχίες; Είχε τόσα οφέλη.

Βλέπω μια αντιμετώπιση απαξιωτική και ακούω πράγματα και για το πρόσωπό μου. Κάποια στιγμή θα απαντήσεις. Πληγώθηκαν τα παιδιά πάρα πολύ. Του απάντησα δημοσίως, όπως τα είπε και αυτός δημοσίως. Τον έχω πάρει δυο-τρεις φορές τηλέφωνο και δεν απαντά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.