Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Νόμιζα ότι εγώ θα παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό…”

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Νόμιζα ότι εγώ θα παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό…”

Όπως διαβάσαμε στο Media Free και το Zappit, o Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (Κύπρος 1996, 2002, 2005), μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει με την ΕΡΤ να παρουσιάσει την βραδιά του ελληνικού τελικού, αλλά τελικά έμαθε από κάποια sites ότι ανέλαβε ο Αντώνης Λουδάρος, όπως σας έχουμε ενημερώσει…

Ο Αντώνης Λουδάρος παρουσιαστής του ελληνικού τελικού

Ειδικότερα ο τραγουδιστής δήλωσε:
«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την διοίκηση της ΕΡΤ, με τον Διονύση Τσακνή συγκεκριμένα και το επιτελείο του. Μου είχε ειπωθεί ότι θα ήμουνα και στον τελικό. Μαθαίνω ότι θα είναι ο Αντώνης (Λουδάρος) τώρα. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Αντώνη. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα…».
Ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, μετά από την ανακοίνωση του παρουσιαστή, αλλά δεν του απάντησε κανείς. Σε νέα ερώτηση των δημοσιογράφων, ο καλλιτέχνης, που θυμίζουμε ότι είχε κάνει εξαιρετική παρουσίαση πέρυσι στα βίντεο-κλιπ, παρουσία των φαν κλαμπ, δήλωσε:

«Δεν είχαμε δώσει τα χέρια. Τον Διονύση Τσακνή τον εκτιμώ πάρα πολύ, ούτως ή άλλως η συνεργασία μας πέρσι ήταν πάρα πολύ καλή. Είχε γίνει ένα ραντεβού λέγοντας μου ότι «θα είσαι μέσα στην ομάδα». Για συμπαρουσίαση ήταν. Και μάλιστα είχαμε κάνει και κάποιες συζητήσεις για ταίρι, για παρτενέρ. Τώρα από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Αλλά ούτως ή άλλως αυτό που προέχει είναι η επιτυχία της συμμετοχής, όχι οι γκρίνιες. Σε κάποιο από τα ραντεβού που είχα κάνει με τον Διονύση, είχα προτείνει την Demy με δύο τρεις άλλες τραγουδίστριες και τη θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχα και τον Φωκά και τον Δημήτρη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα από οποιοδήποτε πόστο να βοηθήσω»

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τα τρία τραγούδια της Demy στον ελληνικό τελικό στις 6 Μαρτίου, σε παρουσίαση της αθλητικογράφου Έλενας Μπουζαλά και του ηθοποιού Αντώνη Λουδάρου, ο οποίος επελέγη αντί του Γιώργου Καπουτζίδη, καθότι ο τελευταίος θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, για να παρακολουθήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Όσο για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ευχόμαστε (και το εννοούμε) να τον ξαναδούμε σύντομα στη Γιουροβίζιον, με οποιαδήποτε ιδιότητα, γιατί όχι εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.