Κροατία: Χωρίς παρουσία κοινού το Dora 2022

Κροατία: Χωρίς παρουσία κοινού το Dora 2022

Το HRT,αποφάσισε ότι ο εθνικός τελικός της χώρας, Dora 2022, θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία κοινού.

Σε μια δημοσίευση της επίσημης σελίδας της Dora στο Facebook,HRT ανακοινώνει πως δεν θα υπάρχει παρουσία του κοινού στον εθνικό τελικό, για 2η συνεχόμενη χρονιά:

“Μετά από τις πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα εισιτήρια για το Dora 2022, δυστυχώς δεδομένων των τωρινών επιδημιολογικών μέτρων, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού στην αίθουσα. Ωστόσο, εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και εάν η διοίκηση αποφασίσει αλλιώς, σίγουρα θα μοιραστούμε τις πληροφορίες μαζί σας αμέσως”

Το HRT έχει λάβει μέτρα σε ενδεχόμενο που κάποιος από τους καλλιτέχνες, βρεθεί θετικός στον Κορονοϊό. Σε περίπτωση όπου 1 ή 2 συμμετοχές, αποχωρήσουν μέχρι της 4 Φεβρουαρίου, την θέση του την καταλαμβάνει 1 από τους 4 εφεδρικούς καλλιτέχνες, που έχουν επιλεγεί για αυτόν τον σκοπό. Σε περίπτωση που 5 ή περισσότεροι καλλιτέχνες, αποχωρήσουν από 1η Φεβρουαρίου και μετά για τον ίδιο λόγο, το τραγούδι τους θα αποκλειστεί και θα είναι ανενεργός ο αριθμός τηλεφώνου του τραγουδιού τους.

Τέλος, αν κάποιος βρεθεί θετικός μετά την γενική πρόβα που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου, τότε στον τελικό, θα παρακολουθήσουμε το βίντεο από την αντίστοιχη πρόβα.

Dora 2022

Το Dora 2022, θα πραγματοποιηθεί στην Opatija, στις 19 Φεβρουαρίου,με παρουσιαστές τους Duško Ćurlić,Elizabeta Brodić και Franka Batelić. Ο νικητής από το Dora,εκπροσωπεί την Κροατία στην Eurovision το 2022.

Πιστεύετε ότι ήταν σωστή η απόφαση να γίνει το Dora δίχως παρουσία κοινού ή όχι ; Γράψτε το στα σχόλια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.