Και ένατη γιούροσταρ επιστρέφει: η Sahlene!

Και ένατη γιούροσταρ επιστρέφει: η Sahlene!

Φωνητικά στη συμμετοχή της Αυστραλίας κάνει η Anna Cecilia Sahlin Wahlsteen, γνωστή ως Anna Sahlene και παλιότερα ως σκέτο Sahlene, την εποχή που έκανε φωνητικά στην Σουηδή Charlotte Perelli το 1999 στο Take me to your Heaven και στην Μαλτέζα Claudette Pace το 2000 με το Desire, αλλά και όταν εκπροσωπούσε την Εσθονία το 2003 με το Runaway, κατατάσσοντάς την στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ενδιάμεσο έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες στο Melodifestivalen, το 2006 σόλο και το 2009, σε ντουέτο με την Maria Haukaas Storeng (Νορβηγία 2008).

Η ίδια δηλώνει κατενθουσιασμένη για την επιστροφή της στη Γιουροβίζιον, η οποία θεωρεί ότι έχει πολλές διαφορετικές σημασίες για διαφορετικούς ανθρώπους, παρόλο που δεν θα φαίνεται πάνω στη σκηνή. Αισθάνεται δε μεγάλη ευθύνη, διότι τα φωνητικά πρέπει να γεμίζουν το τραγούδι την ώρα που η Dami Im θα βγάζει τις “τρελές ψηλές νότες”. Δέχτηκε να το κάνει, διότι θεωρεί ότι της ταιριάζει το τραγούδι και ότι έχει κάτι να προσθέσει στη δυναμική του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.