Καζακστάν: Το Khabar Επιβεβαίωσε Την Μετάδοση Της Φετινής Eurovision Στην Χώρα

Καζακστάν: Το Khabar Επιβεβαίωσε Την Μετάδοση Της Φετινής Eurovision Στην Χώρα

Το Khabar, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Καζακστάν, επιβεβαίωσε ότι θα μεταδώσει ζωντανά και τα τρία show της φετινής Eurovision για τους Καζάκους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα θα είναι η έβδομη χρονιά που το Καζακστάν θα μεταδώσει live τον διαγωνισμό και μάλιστα φέτος θα υπάρξει και ένα μίνι αφιέρωμα για τον θεσμό. Το Khabar είναι συνεργαζόμενο μέλος του European Broadcasting Agency από το 2016 και έχει την δυνατότητα να μεταδίδει ευρωπαϊκά events.

Μέχρι στιγμής από τις χώρες που δεν παίρνουν μέρος στον θεσμό, μόνο το Καζακστάν και η Κίνα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα μεταδοθεί στην χώρα τους. Η Νέα Ζηλανδία, μετά από τρία χρόνια μετάδοσης, ανακοίνωσε ότι φέτος κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από το 2000 ο διαγωνισμός έχει μεταδοθεί σε 13 χώρες που δεν συμμετέχουν σε αυτόν. Πέρυσι ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες (Κόσοβο, Νέα Ζηλανδία κ.ά.) προστέθηκαν και οι Η.Π.Α. και για πρώτη φορά υπήρξε άνοιγμα του θεσμού στην Αμερική. Μήπως του χρόνου θα δούμε τελικά στην σκηνή της Eurovision το Καζακστάν;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.