Καίτη Γαρμπή: “Δεν επέλεξα εγώ να πάω στη Eurovision – Με ζήτησαν από την ΕΡΤ”

Καίτη Γαρμπή: “Δεν επέλεξα εγώ να πάω στη Eurovision – Με ζήτησαν από την ΕΡΤ”
“Την εποχή που υπήρχα εγώ, δεν υπήρχε τίποτα…”

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε σήμερα στο σπίτι του House of Fame και μίλησε με τους Σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας. Η καλλιτέχνιδα μεταξύ άλλων έκρινε τα επίπεδα εξέλιξης όλων των παικτών, μένοντας λίγο περισσότερο στον Στέφανο και στον Γιάννη.

Ωστόσο, ο Jimmy Sion την ρώτησε για την εμπειρία της στην Eurovision, με την καλλιτέχνιδα να απαντάει το εξής:

“Την εποχή που υπήρχα εγώ, δεν υπήρχε τίποτα, ένα μονόστηλο ήταν όλο κι όλο…, το οποίο έγραφε ότι “Η Καίτη Γαρμπή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον” (το οποίο είδαν οι γονείς μου)…Δεν το επέλεξα εγώ να πάω, με επέλεξαν εκείνοι να πάω, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα πολύ μεγάλη τιμή, πήγα…Θυμάμαι την ώρα που περπατάω, περπατάω με μια αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει άλλη, κι όμως, ήταν κομμένα τα πόδια μου, στάθηκα στη μέση της σκηνής, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και λέω εκείνη την ώρα “Ποια εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να εκπροσωπήσεις ολόκληρη Ελλάδα;”. Ταυτόχρονα μου έρχεται στο άλλο ημισφαίριο μια άλλη σκέψη “Κουβαλάς ολόκληρη την Ελλάδα, έλα κορίτσι μου στο μαγαζί που δουλεύεις είσαι”…Και το είδα έτσι και μπόρεσα και τραγούδησα. Κατεβαίνοντας γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.