ΙNFE Poll 2020: H ψηφοφορία ξεκινά!

ΙNFE Poll 2020: H ψηφοφορία ξεκινά!

Παρά την ακύρωση του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision λόγω του COVID-19, το INFE Network συνεχίζει να πραγματοποιεί τα πετυχημένα INFE Poll, σε συνεργασία με το ESCToday ,για 4η συνεχόμενη χρονιά! Από αύριο, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων μέσω του ESCToday, το οποίο θα παρουσιάζει καθημερινά τις βαθμολογίες των INFE clubs από Ευρώπη και Αυστραλία.

Ξεκινώντας από αύριο, 21 Απριλίου, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των 22 fan clubs, όπου σταδιακά θα μας οδηγήσουν στην αποκάλυψη του νικητή του INFE Poll 2020. Κάθε fan club θα ανακοινώνει την τελική βαθμολογία του με το παραδοσιακό στυλ ψηφοφορίας της Eurovision: 12 βαθμοί για το αγαπημένο του τραγούδι, 10 βαθμοί για το δεύτερο αγαπημένο του και από 8 έως 1 βαθμούς για τα υπόλοιπα 8 τραγούδια που αποτελούν το Top 10 της αντίστοιχης χώρας.

Πέρυσι το INFE Poll ξεκίνησε στις 8 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 29, προβλέποντας για ακόμη μια χρονιά τον νικητή της Eurovision, με τον Duncan Laurence να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 201 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.