Ιταλία: Τα φαβορί του San Remo 2023

Ιταλία: Τα φαβορί του San Remo 2023

Σήμερα, πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Ιταλίας, San Remo 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Ιταλίας.

Marco Mengoni – Due vite

O Marco Mengoni, είναι ένας Ιταλός τραγουδιστής που έγινε γνωστός το 2009, αφού κέρδισε την τρίτη σεζόν του ιταλικού talent show X Factor. Έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 2,8 εκατομμύρια δίσκους στην Ιταλία, φτάνοντας στην κορυφή των ιταλικών τσαρτ άλμπουμ επτά συνεχόμενες φορές και μπήκε στο Top 10 Italian Singles Chart δεκαπέντε φορές. Προς το παρόν, είναι 1ος στα στοιχήματα με 42% πιθανότητες. Θα τα καταφέρει με το Due vite;

Mr. Rain – Supereroi

Ο Mattia Balardi , γνωστός επαγγελματικά ως Mr. Rain, είναι Ιταλός ράπερ και παραγωγός δίσκων.

Ultimo – Alba

Ο Niccolò Moriconi, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Ultimo, είναι Ιταλός ποπ τραγουδιστής-τραγουδοποιός, νικητής του Sanremo Music Festival 2018 στην κατηγορία Newcomers και δεύτερος στο Sanremo Music Festival 2019 στους Big Artists.

Το τραγούδι του Marco, είναι πρώτο στα στοιχήματα με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Λογικά θα είναι αυτός ο καλλιτέχνης, ο οποίος θα πάρει το εισιτήριο της εκπροσώπησης της χώρας.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.