Ιταλία: Οι φημολογούμενοι καλλιτέχνες για το “Festival di Sanremo 2022”

Ιταλία: Οι φημολογούμενοι καλλιτέχνες για το “Festival di Sanremo 2022”

Όσο πλησιάζει ο καιρός για την διεξαγωγή του μουσικού φεστιβάλ της Ιταλίας, Festival di Sanremo, μέσω του οποίου θα προκύψει και ο εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision, τόσο θα δημοσιοποιούνται ονόματα πιθανών συμμετεχόντων.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και ένα μήνα περίπου, φέτος, οι δύο πρώτες θέσεις του Sanremo Giovani (μουσικός διαγωνισμός νέων), που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο, θα διαγωνιστούν μαζί με καταξιωμένους τραγουδιστές στο Festival di Sanremo 2022 τον επόμενο Φεβρουάριο. Στα πλαίσια κάποιων αλλαγών, υπάρχει και η κατάργηση της κατηγορίας Nuove Proposte του Festival di Sanremo για νέους καλλιτέχνες.

Ποια ονόματα όμως κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ως πιθανά για συμμετοχή τους στο Festival di Sanremo 2022;

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Il Messaggero, κάποιοι από τους υποψήφιους του μουσικού φεστιβάλ, πιθανόν να είναι οι εξής:

  1. Elisa with Rkomi
  2. Loredana Bertè 
  3. Tommaso Paradiso with Blanco
  4. Francesco Renga
  5. Marco Masini
  6. Gianluca Grignani
  7. Giusy Ferreri
  8. Sweet black
  9. Carmen Consoli
  10. The Kolors
  11. Federico Rossi
  12. Simona Molinari
  13. Marlene Kuntz
  14. Zen Circus 
  15. Absolute zero
  16. Boomdabash
  17. Giovanni Caccamo with Alessandro Mannarino and the Orchestraccia
  18. Elio e le Storie Tese with the Eugenio family in Via di Gioia
  19.  Paolo Jannacci

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες συναντάμε την Elisa, μια πολύ επιτυχημένη Ιταλίδα τραγουδίστρια και νικήτρια του φεστιβάλ το 2001, τον Francesco Renga (νικητή του φεστιβάλ το 2005), την Loredana Bertè (αδερφή της Mia Martini και πρώην συμμετέχουσα του φεστιβάλ), την Giusy Ferreri, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας και όχι μόνο… και έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο φεστιβάλ. Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι έχουν βρεθεί παλαιότερα στη σκηνή του Festival di Sanremo ως διαγωνιζόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.