Ιταλία: Με την Elisabetta Lizza και το “Specchio” στην Junior Eurovision 2021

Ιταλία: Με την Elisabetta Lizza και το “Specchio” στην Junior Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας RAI, ανακοίνωσε πως στην Junior Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, θα εκπροσωπηθεί από την Elisabetta Lizza με το τραγούδι Specchio (Mirror On The Wall).

Λίγα λόγια για την Elisabetta Lizza

Η Elisabetta είναι από το Ardo, μια μικρή πόλη στην επαρχία της Brescia, γνωστή ως «Franciacorta» (Μικρή Γαλλία). Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ήδη κάποια εμπειρία, έχοντας περάσει τα τελευταία τρία χρόνια παίζοντας σε μιούζικαλ και συμμετέχοντας σε τοπικούς διαγωνισμούς. Τώρα είναι έτοιμη να λάμψει στη σκηνή της Junior Eurovision. Η Elisabetta τραγουδά, χορεύει και είναι μια φανταστική πιανίστρια, ενώ το μόνο πράγμα που την κάνει πιο χαρούμενη από το να παίζει πιάνο, είναι να τρώει ιταλικό φαγητό με τους φίλους και την οικογένειά της. Οι αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι οι νικητές της φετινής Eurovision Måneskin, Sam Smith και Bruno Mars.

Η Ιταλία στην Junior Eurovision

Η Ιταλία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2014, όπου κατάκτησε και την πρώτη και μοναδική της νίκη μέχρι σήμερα με τον Vincenzo Cantiello και το τραγούδι Tu primo grande amore. Η μόνη χρονιά που απουσίασε, ήταν η περσινή, με αρκετές χώρες να απέχουν λόγω του COVID-19. Τελευταία της συμμετοχή ήταν αυτή του 2019 με το τραγούδι La Voce Della Terra, όπου κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση.

Πηγή: junioreurovision.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.