Ιταλία: Ζωντανά θα εμφανιστούν οι Måneskin στον τελικό της Eurovision!

Ιταλία: Ζωντανά θα εμφανιστούν οι Måneskin στον τελικό της Eurovision!

Οι περσινοί νικητές της Eurovision θα καταφέρουν τελικά να εμφανιστούν ζωντανά στον τελικό της Eurovision στις 14 Mαΐου στο Pala Olimpico στο Τορίνο.

Αρχικά αναμενόταν οι Måneskin να εμφανιστούν μέσω live σύνδεσης από το Λος Άντζελες στις ΗΠΑ, όμως οι Ιταλοί rockstars κατάφεραν να βρουν χρόνο στο ασφυκτικό πρόγραμμα των συναυλιών τους ώστε οι Eurofans να τους απολαύσουν από κοντά το βράδυ του επόμενου Σαββάτου.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από την RAI και το Eurovision.tv, ενώ όπως έγινε γνωστό οι Måneskin θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι με τίτλο SUPERMODEL που θα κυκλοφορήσει μια μέρα πριν, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση των Måneskin στον τελικό της περσινής Eurovision στο Ρότερνταμ, που χάρισε στην Ιταλία την τρίτη της νίκη στην Eurovision και στο συγκρότημα μια διεθνή καριέρα φτάνοντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.