Ιταλία: Εκτός Sanremo 2021 ο Diodato – Ποια ονόματα ακούγονται;

Ιταλία: Εκτός Sanremo 2021 ο Diodato – Ποια ονόματα ακούγονται;

O νικητής του Sanremo Festival 2020, Diodato, σε συνέντευξη του σε Ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του η επιστροφή στο φεστιβάλ του Sanremo. Συγκεκριμένα ο Diodato δήλωσε τα εξής: Το να επιστρέψω στον διαγωνισμό του Sanremo δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Το όνομά μου έχει αναφερθεί σε πολλά άρθρα αλλά αυτές οι φήμες πάντα κυκλοφορούν.

Ο Diodato είχε κερδίσει το φεστιβάλ του Sanremo 2020 με το τραγούδι Fai Rumore και θα εκπροσωπούσε την Ιταλία στην Eurovision τον περασμένο Μάιο. Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω την πανδημίας του ιού COVID-19, η RAI ανακοίνωσε πως ο εκπρόσωπος της Ιταλίας για την Eurovision 2021 θα επιλεγεί μέσα από το επόμενο φεστιβάλ του Sanremo που θα διεξαχθεί το πενθήμερο 2 έως 6 Μαρτίου. Από την στιγμή λοιπόν που ο Diodato δεν θα επιστρέψει στo Sanremo Festival 2020, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα διαγωνιστεί για τα χρώματα της Ιταλίας τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Ποια ονόματα ακούγονται για το Sanremo 2021;

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν τα ονόματα των διαγωνιζομένων για το Sanremo Festival 2021. Συνολικά 20 με 24 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στο επερχόμενο φεστιβάλ. Φυσικά η φημολογία για τα ονόματα των υποψηφίων έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα στους Eurofans που ακούγονται είναι ο Ermal Meta, ο οποίος σε ντουέτο με τον Fabrizio Moro  στο τραγούδι Non Mi Avete Fatto Niente κατέκτησε την 5η θέση στην Eurovision 2018.

Μια άλλη πρώην εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision που ακούγεται για το επερχόμενο Sanremo Festival είναι η Francesca Michielin οποία με το τραγούδι No Degree Of Separation έφτασε έως την 16η θέση στην Eurovision 2016. H Francesca Michielin δεν αναμένεται να επιστρέψει μόνη της στο Festival καθώς από ότι ακούγεται θα την συνοδεύσει επί σκηνής ο rapper Fedez.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για του Sanremo 2021 συναντάμε κι’άλλους καλλιτέχνες οι οποίοι ναι μεν δεν έχουν πάει ακόμα στην Eurovision, αλλά με παλαιότερες συμμετοχές τους στο φεστιβάλ, έχουν συνδέσει το όνομα τους με αυτό. Τέτοιοι καλλιτέχνες είναι οι: Achille LauroAnnalisaArisaBugo,  Francesco RengaGhemonIramaMalika Ayane, Max GazzèMichele Bravi και Noemi. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι νέοι καλλιτέχνες οι οποίοι θα δώσουν μια νέα πνοή στο φεστιβάλ, τέτοιοι είναι οι FulminacciLa Rappresentante di Lista, Random και Willie Peyote.

 

ion

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.