Ιταλία: Απόψε η τέταρτη βραδιά του φεστιβάλ Sanremo 2019

Ιταλία: Απόψε η τέταρτη βραδιά του φεστιβάλ Sanremo 2019

To φεστιβάλ του Sanremo φτάνει σήμερα στην τέταρτη και προτελευταία μέρα του. Στην αποψινή βραδιά θα ακουστούν όλα τα τραγούδια του φεστιβάλ, σε διαφορετική όμως μορφή από αυτή που τα ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες του φεστιβάλ, καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα  ερμηνεύσουν τα  τραγούδια τους σε συνεργασία με κάποιους καλεσμένους καλλιτέχνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αποψινή λίστα τους συνεργασιών που θα δούμε στην σκηνή του Teatro Ariston:

Βλέπουμε πως οι περσινοί εκπρόσωποι της Ιταλίας στην Eurovision Ermal Meta Fabrizio Moro επιστρέφουν ως  αντίπαλοι αυτή την φορά καθώς ο πρώτος θα συνεργαστεί με τον Simone Cristicchi και ο δεύτερος με τον Ultimo.

O τρόπος βαθμολογίας στην αποψινή βραδιά αλλάζει, καθώς  η επιρροή του κοινού αυξάνεται στο 50%, η επιτροπή του τύπου παραμένει στο 30% ενώ καταργείτε η δημοσκοπική ψήφος και αντικαθίσταται από την επιτροπή των ειδικών που θα επηρεάσει τα τελικά αποτελέσματα κατά 20%.  Η κριτική επιτροπή των ειδικών αποτελείται από τους εξής: Mauro Pagani , Ferzan Özpetek, Camila Raznovich, Claudia Pandolfi, Elena Sofia Ricci, Beppe Severgnini, Serena Dandini και Joe Bastianich. Παρουσιαστές του φεστιβάλ είναι οι Claudio Bisio, Virginia Raffaele και Claudio Baglioni. Την αποψινή βραδιά του φεστιβάλ μπορείτε να την παρακολουθήσετε στις 21:30 από την επίσημη ιστοσελίδα της RAI  ή από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.