Ιταλία: Αντιδράσεις από γνωστούς καλλιτέχνες για το San Remo – Ποιοι κατέχουν το ρεκόρ των 25 απορρίψεων;

Ιταλία: Αντιδράσεις από γνωστούς καλλιτέχνες για το San Remo – Ποιοι κατέχουν το ρεκόρ των 25 απορρίψεων;

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών για το San Remo 2022, μετά την σαρωτική νίκη των Manskin στην Eurovision.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ, είδαμε πως υπάρχουν αρκετοί δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώ άλλοι “λάμπουν δια της απουσίας τους.” Επειδή Eurovision δίχως παρασκήνιο δεν γίνεται, δεν ήταν λίγοι οι καλλιτέχνες που αντέδρασαν για τις φετινές επιλογές του φεστιβάλ από τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Amadeus και την ομάδα του.

Από την προεπιλογή εξαιρέθηκαν μεγάλα ονόματα της ιταλικής μουσικής βιομηχανίας, όπου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έδειξαν τις αντιδράσεις τους. Αρχικά οι Kolors δεν εξέφρασαν κάπως την άποψή τους αλλά έκαναν unfollow τον Amadeus από το Instagram. Οι Jalisse, οι οποίοι κατέχουν το ρεκόρ των 25 απορρίψεων από το φεστιβάλ, ανέφεραν: “Έχουμε υποβάλει 25 τραγούδια κι υπάρχουν 25 απορρίψεις. Από ότι φαίνεται, δεν έχουμε χώρο στο φεστιβάλ”.

Απογοητευμένοι από την τελική λίστα ήταν τόσο ο Fransesco Monte, όσο κι ο ράπερ Tha Supreme. Μάλιστα ο τελευταίος έδειξε την δυσαρέσκειά του που Mahmοod και Blanco ήταν φαβορί, αφήνοντας υπονοούμενα ότι καλλιτέχνες της γενιάς του, τον αντιγράφουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.