Ισραήλ: Στις 4 Φεβρουαρίου ο τελικός του “The Next Star 2020”

Ισραήλ: Στις 4 Φεβρουαρίου ο τελικός του “The Next Star 2020”

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ KAN, αποκάλυψε ότι ο τελικός της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2020, The Next Star, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Το The Next Star προβάλλεται από τις 20 Νοεμβρίου, ενώ αυτή την περίοδο η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της τελικής 20άδας, με τους υποψήφιους να προσπαθούν να προκριθούν στον επόμενο γύρο του σόου.

Η KAN, εξετάζει το ενδεχόμενο να οργανώσει μια διαγωνιστική βραδιά και για την επιλογή τραγουδιού του εκπροσώπου στην Eurovision 2020. Τελευταία φορά που δόθηκε στο κοινό η δυνατότητα να επιλέξει το τραγούδι για τον διαγωνισμό, ήταν το 2016.

Το The Next Star χρησιμοποιείται ως μέθοδος επιλογής εκπροσώπου για το Ισραήλ, από το 2015.  Όλες αυτές τις χρονιές, η χώρα καταφέρνει να βρεθεί στον τελικό, με καλύτερη θέση την πρώτη το 2018 και χειρότερη την 23η το 2017, αλλά και φέτος, που την χώρα εκπροσώπησε ο Kobi Marimi με το τραγούδι Home, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.