Ισραήλ: Στις 30 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα υποψήφια τραγούδια – Στις 5/2 ο τελικός

Ισραήλ: Στις 30 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα υποψήφια τραγούδια – Στις 5/2 ο τελικός

Tο Ισραήλ φέτος αποφάσισε να αλλάξει την μέθοδο επιλογής από το “Rising Star” στο “X Factor”, για να επιλέξει τόσο τον εκπρόσωπο όσο και την το τραγούδι της χώρας για την Eurovision 2022. H διαδικασία ξεκίνησε να προβάλλεται από τον περασμένο Οκτώβρη, ενώ απομένει μόλις ένα σόου ακόμα για να μάθουμε τους 4 φιναλίστ.

Σήμερα το πρωί, η επίσημη σελίδα του Ισραήλ για την Eurovision στο Facebook αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί μετά τη μετάδοση της 10ης και τελευταίας ζωντανής εκπομπής, την ερχόμενη Τρίτη.

  • Στις 30 Ιανουαρίου, κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια επιλεγμένα από την επιτροπή. Αυτή η ειδική εκπομπή θα μεταδοθεί στο Reset 13.
  • Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Έπειτα από ψηφοφορία (50% κοινό, 25% κριτική επιτροπή, 25% επαγγελματική επιτροπή), κάθε καλλιτέχνης θα καταλήξει μόνο με 1 τραγούδι.
  • Στις 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του έπειτα από την ψηφοφορία (50% κοινό, 25% κριτική επιτροπή, 25% επαγγελματική επιτροπή) θα επιλεγεί η νικητήρια συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Τορίνο.

Oι 6 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν μια θέση στον τελικό, είναι οι εξής:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.