Ισραήλ: Στις 3 Ιανουαρίου θα αποκαλυφθούν τα τραγούδια του τελικού!

Ισραήλ: Στις 3 Ιανουαρίου θα αποκαλυφθούν τα τραγούδια του τελικού!

Εδώ και κάποιες μέρες, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα 9 υποψήφια τραγούδια της εκπροσώπου του Ισραήλ για την Eurovision 2021, Eden Alene, ξεκινώντας ταυτόχρονα και η online ψηφοφορία που θα προκρίνει στην τελική φάση τα 2 με τις περισσότερες ψήφους, ενώ 1 ακόμη τραγούδι θα αποφασιστεί από την κριτική επιτροπή.

Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι στις 3 Ιανουαρίου θα αποκαλυφθούν τα 3 τραγούδια του τελικού γύρου, όπου θα ξεκινήσει εκ νέου η online ψηφοφορία, μέσω της οποίας θα προκύψει η συμμετοχή της Eden για την Eurovision 2021. Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η καλλιτέχνιδα την χώρα της, θα παρουσιαστεί στις 25 Ιανουαρίου μέσα από την ειδική εκπομπή “Our Song For Eurovision”.

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε τα 9 υποψήφια τραγούδια:

Φέτος, έπειτα από την νίκη της Eden Alene στο The Next Star for Eurovision, διοργανώθηκε μια ειδική βραδιά για την επιλογή της συμμετοχής της, όπου νικητήριο τραγούδι αναδείχτηκε το Feker Libi ανάμεσα από τέσσερα. Δυστυχώς η τραγουδίστρια δεν είχε την δυνατότητα να το ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, μιας και αυτή ακυρώθηκε. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ το 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=YjzyZZ-oidc&feature=emb_title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.