Ισραήλ: Στα χαρακώματα το I.M, το revamp έγινε χωρίς να το γνωρίζουν οι δημιουργοί

Ισραήλ: Στα χαρακώματα το I.M, το revamp έγινε χωρίς να το γνωρίζουν οι δημιουργοί

Σήμερα όπως γνωρίζουμε, κυκλοφόρησε το επίσημο video clip καθώς και το Revamp της συμμετοχής του Ισραήλ. Σύμφωνα με το ισραηλινό portal euromix, η ανανεωμένη εκδοχή του «I.M», δημιουργήθηκε εν αγνοία των συνθετών του τραγουδιού.

Το τραγούδι “I.M” έχει δημιουργηθεί από τους Chen Aharoni, Lidor Saadia και Asi Tal. Όπως έγραψε το euromix, ο ανταποκριτής ψυχαγωγίας του Israel Today, Eran Swissa αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα στο Instagram ότι οι συντελεστές του “I.M“, έλαβαν προϋπολογισμό από τον τηλεοπτικό σταθμό και υπέγραψαν σύμβαση για μια νέα έκδοση του τραγουδιού. Δούλεψαν μερικές εβδομάδες πάνω σ’αυτό, ενώ μια ημέρα πριν την ολοκλήρωσή του, ανακοινώθηκε ότι ένας μουσικός παραγωγός από το εξωτερικό έχει επίσης δουλέψει για την νέα έκδοση του «I.M» και ότι αυτή η εκδοχή επιλέχθηκε για να ερμηνευτεί στην Eurovision.

Δήλωση Eran στο Instagram:

“Οι συνθέτες του τραγουδιού, Chen Aharoni και Lidor Saadia, αποσύρθηκαν από την παραγωγή της νέας έκδοσης του τραγουδιού και δεν προσκλήθηκαν καν στην εκδήλωση κυκλοφορίας του τραγουδιού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με μια πηγή, η παραγωγή αναφέρει ότι «Ήξεραν ότι το τραγούδι έπρεπε να αναβαθμιστεί και είχαν ένα όραμα για το πώς θα έπρεπε να μοιάζει, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι μάλλον δεν θα γινόταν. Στην αρχή τους δόθηκε ένας προϋπολογισμός για να το ξαναφτιάξουν, και το δούλεψαν, ενώ μετά από μερικές εβδομάδες δουλειάς – μια μέρα πριν τελειώσουν – ενημερώθηκαν ότι υπήρχε ένα άλλο remake που δουλευόταν πίσω από την πλάτη τους.»

Ανακοινώθηκε ότι καλλιτεχνικός διευθυντής της Ισραηλινής συμμετοχής θα είναι ο Marvin Dietmann. Το video clip έχει δημιουργηθεί με την Yoav Gross Productions που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στο Ισραήλ. Ο Michael θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 12 Μαΐου. Μπορείτε να δείτε το video clip της συμμετοχής του στη Eurovision 2022 “I.M” παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=WNFeohWlA20&feature=emb_title&ab_channel=EurovisionSongContest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.