Ισραήλ: Παρών ο Michael Ben David στο Τορίνο παρά τις αρχικές δυσκολίες

Ισραήλ: Παρών ο Michael Ben David στο Τορίνο παρά τις αρχικές δυσκολίες

Η συμμετοχή του Ισραήλ πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να διασφαλιστεί η παρουσία του με τον Michael Ben David και το I.M. στην Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο. Πλέον όμως η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ KAN και η γενική υπηρεσία ασφαλείας του Ισραήλ Shin Bet έφτασαν σε μια συμφωνία που διασφαλίζει την συμμετοχή του Ισραήλ στην φετινή Eurovision. Η ΚΑΝ μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η εταιρεία ευχαριστεί τη Shin Bet για τις προσπάθειές της να εργαστεί για μια λύση στα ζητήματα ασφάλειας παρά τις όποιες δυσκολίες, και είμαστε βέβαιοι ότι ο Michael Ben-David θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ με αξιοπρέπεια στην παγκόσμια σκηνή.

Η KAN είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα αποχωρούσε από τη Eurovision 2022, καθώς η προστασία της ασφάλειας για την Ισραηλινή αντιπροσωπεία δεν ήταν εγγυημένη. Αυτό οφείλεται σε απεργία των εργαζομένων του Υπουργείου Εξωτερικών για τις συνθήκες εργασίας. Καθώς το Υπουργείο δεν μπορεί να παράσχει στη Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας (ΓΓΑ) τις σχετικές πληροφορίες, δεν μπορούσαν να παράσχουν ασφάλεια στην ισραηλινή αντιπροσωπεία.

https://www.youtube.com/watch?v=WNFeohWlA20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.