Ισραήλ: Με την Eden Alene στο Ρότερνταμ!

Ισραήλ: Με την Eden Alene στο Ρότερνταμ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τελικός του The Next Star, που ανέδειξε τον εκπρόσωπο του Ισραήλ για την Eurovision 2020.

Σήμερα είδαμε να διαγωνίζονται 4 υποψήφιοι, έτσι ώστε να βρεθούν στη σκηνή του διαγωνισμού και να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στο Ρότερνταμ. Ο νικητής προέκυψε έπειτα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, είδαμε τους φιναλίστ να διαγωνίζονται σε duels. Μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, που αποτελούταν από τους Static & Ben-El TavoriKeren PelesShiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky και Itay Levy, αλλά και του κοινού, ο νικητής της κάθε μονομαχίας προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του σόου.

Eden Alene 66% VS Orr Amrami-Brockman 73% 

Ella-Lee Lahav 75% VS Gaya Shaki 61%

Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή “έσωσε” ακόμα έναν από αυτούς που δεν προκρίθηκαν. Έτσι λοιπόν, μαζί με τους Orr Amrami-Brockman και Ella-Lee Lahav, στην επόμενη φάση αποφασίστηκε να προκριθεί και η Eden Alene.


Στον δεύτερο γύρο, οι 3 καλλιτέχνες ερμήνευσαν από ένα τραγούδι της επιλογής τους, με το κοινό και την κριτική επιτροπή (επαγγελματιών και του σόου) να αναδεικνύουν νικήτρια και εκπρόσωπο της χώρας την Eden Alene.

https://www.youtube.com/watch?v=yWtrmyhQHnM

Second round
Draw Artist Song Jury Viewers Total Result
5 Orr Amrami-Brockman “Haim lhiot bah mehhoav” 98 60 158 3
6 Ella-Lee Lahav “Roar” 92 90 182 2
7 Eden Alene “Halo” 110 150 260 1

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η νικήτρια στο Ρότερνταμ θα επιλεγεί στις 3 Μαρτίου. Ανάμεσα από τις αιτήσεις που θα δεχτεί η δημόσια τηλεόραση της χώρας, θα επιλέξει κάποια τραγούδια τα οποία θα παρουσιάσει η Eden Alene, με το κοινό και την κριτική επιτροπή επαγγελματιών και των κριτών που αποτελούσαν όλο αυτό τον καιρό την κριτική επιτροπή του σόου, να αποφασίζουν το νικητήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.