Ισραήλ: Μέσω του X-Factor η επιλογή εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Ισραήλ: Μέσω του X-Factor η επιλογή εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Μέσω του μουσικού telent show, X-Factor, θα επιλέξει το Ισραήλ τον εκπρόσωπό του για την Eurovision του επόμενου έτους!

Κριτές του X-Factor θα είναι η τελευταία νικήτρια της χώρας στη Eurovision Neta Barzilai, ο μουσικός Aviv Geffen, και ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, Simon Cowell. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο Simon Cowell θα συμμετέχει και στη διαδικασία επιλογής τραγουδιού. Η ισραηλινή έκδοση του μουσικού talent show, ξεκίνησε να μεταδίδεται από το 2013 μέχρι και το 2018, με τελευταία νικήτρια την φετινή εκπρόσωπο της χώρας, Eden Alene.

Το επόμενο X-Factor θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Reshet, όπου επιλέχθηκε έναντι του Keshet, που μέχρι πρότινος μετέδιδε το “The Next Star”, μέσω του οποίου προκύπταν οι εκπρόσωποι της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Το Reshet θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών που σχετίζονται με τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2022. Το τραγούδι θα επιλεγεί μέσω ενός ειδικού προγράμματος που θα διοργανωθεί και θα χρηματοδοτηθεί από το Reshet. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν αυτή η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κανάλι 11 ή σε ένα από τα κανάλια του Reshet.

Φέτος το Ισραήλ θα εκπροσωπήσει η νικήτρια του The Next Star 2020, Eden Alene, με το τραγούδι Set Me Free, όπου θα διαγωνιστεί στη 12η θέση του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.