Ισραήλ: Η Shefita και ο Kobi Merimi οι δυο τελευταίοι φιναλίστ του The Next Star 2019

Ισραήλ: Η Shefita και ο Kobi Merimi οι δυο τελευταίοι φιναλίστ του The Next Star 2019

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο τέταρτος και τελευταίος ημιτελικός γύρος της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για την Eurovision 2019, The Next Star, όπου μετά τον πρώτο , δεύτερο και τρίτο ημιτελικό και τον προηγούμενο γύρο για μια wildcard, οι εναπομείναντες 4 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν απόψε τα δύο τελευταία εισιτήρια για τον τελικό της επόμενης Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου.

Οι 4 διαγωνιζόμενοι του αποψινού σόου ήταν οι :

  • Daniel Barzilai
  • Kobi Merimi
  • Shefita
  • Avraham de Carvalho

Σ’ αυτό το σόου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν ενώπιον των κριτών Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat (ESC Ισραήλ 2010), Shiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky, να μπορούν να δώσουν 0 ή 8 βαθμούς στους υποψηφίους, ενώ τους υπόλοιπους βαθμούς να τους δίνει το κοινό.

Ωστόσο το σημερινό σόου είχε δύο γύρους ψηφοφορίας, έναν πρώτο γύρο από τον οποίο οι τρεις καλύτεροι θα προχωρούσαν στον δεύτερο γύρο, απ’όπου και θα προέκυπταν οι δυο τελευταίοι φιναλίστ.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των τεσσάρων καλλιτεχνών του πρώτου γύρου μαζί με τις επιδόσεις τους:

Shefita – Crazy (74%)

Avraham De Carvalho – Believe (89%)


Daniel Barzilai – Im Haita Roeh (58%)


Kobi Marimi – Russian Roulette (78%)

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

Μετά τον πρώτο γύρο και σύμφωνα με τις επιδόσεις των υποψηφίων αποχώρησε από το σόου ο Daniel Barzilai . Ακολούθησαν στην συνέχεια οι ερμηνείες και πάλι των τριών που έμειναν στον διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω τις ερμηνείες τους και τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν:

Avraham De Carvalho – Stay With Me 70 βαθμοί

Shefita – Feeling Good 82 βαθμοί

Kobi Marimi – Hallelujah 88 βαθμοί

Συνεπώς μετά τον δεύτερο αυτόν γύρο οι δύο που προκρίθηκαν στον τελικό της επόμενης Τρίτης είναι οι Shefita και Kobi Merimi . Οι δυο τους θα συναντήσουν στο τελικό σόου την Maya de Buskila και Ketreyah που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα προηγούμενα σόου. Ένας λοιπόν από αυτούς τους 4 θα εκπροσωπήσουν την διοργανώτρια χώρα στην Eurovision 2019 , πράγμα που θα μάθουν την επόμενη Τρίτη , 12 Φεβρουαρίου με τον τελικό του The Next Star 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.