Ισραήλ: Η Noa Kirel θα ερμηνεύσει το “Unicorn” στη Eurovision 2023

Ισραήλ: Η Noa Kirel θα ερμηνεύσει το “Unicorn” στη Eurovision 2023

Ο Noa Kirel θα ερμηνεύσει το “Unicorn” για το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο τίτλος της ισραηλινής συμμετοχής για την Eurovision 2023 είναι το “Unicorn“. Το τραγούδι επιλέχθηκε από την Noa Kirel, η οποία συμμετείχε στη δημιουργία μιας σειράς διαφορετικών πιθανών συμμετοχών πριν πάρει την τελική απόφαση.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε από τους Doron Medalie, May Sfadia, Yinon Yahel και Noa Kirel. Το τραγούδι θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο μήνες σε ειδική βραδινή μετάδοση στο KAN 11.

Ο Noa Kirel γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2001 στη Ra’anana στο κεντρικό Ισραήλ. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single “Medabrim” το 2015 και σύντομα το ακολούθησε με άλλα επιτυχημένα single, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγγλόφωνου single της “Drum” το 2019. Έχει κερδίσει το MTV Europe Music Award για τον Καλύτερο Ισραηλινό Καλλιτέχνη το 2017. Συμμετείχε επίσης στο Miss Universe 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Eilat στο νότιο Ισραήλ.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.