Ισραήλ: Η Noa Kirel ηχογράφησε δύο υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2023

Ισραήλ: Η Noa Kirel ηχογράφησε δύο υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2023

Η εκπρόσωπος του Ισραήλ Noa Kirel έχει ηχογραφήσει 2 υποψήφια τραγούδια για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2023.

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο Channel 12 επιβεβαίωσε ότι δύο τραγούδια έχουν ηχογραφηθεί μέχρι σήμερα, όπου το ένα «μιλάει περισσότερο για την αγάπη». ενώ το άλλο “αφορά την εξουσία“.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι και τα δύο τραγούδια είναι στα αγγλικά αλλά περιέχουν και μερικές εβραϊκές λέξεις. Όσον αφορά το στυλ των τραγουδιών, η Noa περιγράφει τις δύο πιθανές συμμετοχές στη Eurovision ως «μεσογειακές πινελιές».

Η Noa Kirel επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2023. Η ίδια θα επιλέξει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο Λίβερπουλ.

Ποια είναι ο Noa Kirel;

Η Noa Kirel γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2001 στη Ra’anana στο κεντρικό Ισραήλ. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single “Medabrim” (Μιλώντας) το 2015 και σύντομα το ακολούθησε άλλα επιτυχημένα single, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγγλόφωνου single “Drum” το 2019. Έχει κερδίσει το MTV Europe Music Award για τον Καλύτερο Ισραηλινό Καλλιτέχνη το 2017. Εμφανίστηκε επίσης στο Miss Universe 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Eilat στο νότιο Ισραήλ.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.