Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι και οι συνθέτες των υποψήφιων τραγουδιών

Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι και οι συνθέτες των υποψήφιων τραγουδιών

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ανακοίνωσε πριν λίγο τους τίτλους και τους συνθέτες των τεσσάρων τραγουδιών που θα ερμηνεύσει η νικήτρια του The Next Star και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, Eden Alene, στις 3 Μαρτίου.

Τα 4 υποψήφια τραγούδια, είναι τα εξής:

  • Roots (Natan Goshen, Stav Beger)
  • Feker libi (Doron Medalie, Idan Raichel)
  • Savior in the Sound (Oren Emanuel, Talia Londoner, Uri Avni)
  • Rakata (Gal Joe Cohen, Eyal Ishay, Zlil Kalifi, Eran Kashi)

Η δημόσια τηλεόραση δέχτηκε 248 αιτήσεις συνολικά, με μια εξαμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Smadar Shaffer, Tal Argman, Tali Katz, Yuval Ganor, Tamira Jordan και Sivan Young, να επιλέγει τα 4 τραγούδια της εθνικής επιλογής.

Ανάμεσα στους συνθέτες συναντάμε τους Doron Medalie και Stav Berger, δημιουργούς της νικητήριας συμμετοχής του Ισραήλ το 2018, Toy. Ωστόσο ο Doron Medalie έχει συνθέσει άλλες δύο συμμετοχές του Ισραήλ στην Eurovision, το Golden Boy το 2015 και το Made of Stars το 2016.

Στις 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα σόου επιλογής, όπου κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν την συμμετοχή του Ισραήλ που θα ερμηνεύσει η Eden Alene τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.