Ισπανική τηλεόραση: “Όλα έγιναν νομότυπα – οι φαν θέλουν τον Manel Navarro”.

Ισπανική τηλεόραση: “Όλα έγιναν νομότυπα – οι φαν θέλουν τον Manel Navarro”.

Ο ισπανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, TVE, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα… Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε στο δεύτερο κανάλι του, το La 2, ότι η διαδικασία του ισπανικού τελικού ήταν σύμφωνη με τους κανονισμούς της EBU και ότι η πλειοψηφία των Ισπανών φαν είναι ευχαριστημένη με την επιλογή του Manel Navarro, ενώ και οι υποψήφιοι καλλιτέχνες (405 τον αριθμό) συμφώνησαν τόσο με την επιλογή, όσο με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Κάλυψε, επίσης, την σκιώδη επιτροπή, λέγοντας πως η ψήφος τους ήταν… “ποιοτική”…

Βεβαίως αυτή η προκλητική ανακοίνωση έρχεται σε οξεία αντίθεση με την πραγματικότητα, καθώς υπήρξε θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία, από φαν, βουλευτές και καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους απειλούσαν να προσβάλουν δικαστικώς τη διαδικασία.

Θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία: έγινε μέχρι και επερώτηση στη Βουλή για την επιλογή του Manel Navarro.

Επιπροσθέτως, έχει συσταθεί ΕΔΕ, ενώ ο αρχηγός της ισπανικής αποστολής, Φεντερίκο Γιάνο (Federico Llano), ο οποίος “λύνει και δένει¨τα τελευταία χρόνια κι έχει γίνει στόχος κριτικής από πολλούς εκπροσώπους της χώρας στη Γιουροβίζιον, επιτέλους παραιτήθηκε για “προσωπικούς λόγους”.

Πηγή: Oikotimes

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.