Ισπανια 2017: Σήμερα ο νικητής του Eurocasting και η αποκαλυψη των υπολοίπων φιναλιστ

Ισπανια 2017: Σήμερα ο νικητής του Eurocasting και η αποκαλυψη των υπολοίπων φιναλιστ

Απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί το Eurocasting, όπου θα μάθουμε ποιο τραγούδι από τα τρία εναπομείναντα θα πάρει την wildcard και θα διαγωνισθεί στον εθνικό τελικό της Ισπανίας, μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες που η δημόσια τηλεόραση της χώρας έχει επιλέξει. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από ενάμισι μήνα περίπου το RTVE ανακοίνωσε 30 τραγούδια στο διαδίκτυο, τα οποία ήταν υποψήφια για μια θέση στον Ισπανικό τελικό για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision, γνωστό και ως Objetivo Eurovision 2017. Με την ψήφο του κοινού, δέκα από τα υποψήφια κομμάτια κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Στην συνέχεια, από αυτά τα δέκα τραγούδια μια επιτροπή επέλεξε τα καλύτερα τρία που θα διαγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση που οδηγεί στον τελικό της Ισπανίας στις 1 Φεβρουαρίου. Το σόου Eurocasting, θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τον ιστότοπο του TVE απόψε στις 21:00. 

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα 3 υποψήφια τραγούδια:

LeKlein – Ouch!

Fruela – Live it up

https://www.youtube.com/watch?v=XPz4lbQgsPA

Javian – No Somos Heroes

Το αποτέλεσμα θα κρίνει το κοινό εντός και εκτός της Ισπανίας, όπου θα μπορεί να ψηφίζει μέσω της εφαρμογής Eurovisión RTVE.es ή διαδικτυακά μέσα από τη σελίδα www.rtve.es/television/eurovision/eurocasting/

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα αποκαλυφθούν και οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν εσωτερικά για να συμμετέχουν στον εθνικό τελικό της χώρας.

Καλεσμένες του σόου θα είναι οι γνωστές σε όλους μας Azúcar Moreno, που εκπροσώπησαν την Ισπανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1990 με το τραγούδι Bandido, καταλαμβάνοντας της 5η θέση. Καλεσμένος επίσης θα είναι απόψε και ο νεαρός τραγουδιστής David Rees όπου θα ερμηνεύσει ένα ποτ πουρί από επιτυχίες της Eurovision. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Eurocasting ζωντανά από την ειδική ιστοσελίδα της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης στις 21.00 ΕΔΩ.

Προς το παρόν ψηφίστε στο poll μας για το σημερινό νικητή του Eurocasting.

Βαθμολογήστε την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου "Dizzy" του Olly Alexander

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.