Ισπανία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το Benidrom Fest 2022 στο poll του INFE Greece

Ισπανία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το Benidrom Fest 2022 στο poll του INFE Greece

Στις 26, 27 και 29 πραγματοποιείται η εθνική επιλογή της Ισπανίας, Benidrom Fest, για την Eurovision 2022 με 14 καλλιτέχνες να διεκδικούν το εισιτήριο για το Τορίνο όπου θα πραγματοποιηθεί ο 66ος Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού. Στο παρόν άρθρο μπορείτε θα θυμηθείτε ξανά τα 14 τραγούδια που θα διαγωνιστούν και φυσικά να ψηφίσετε το αγαπημένο σας το Poll που ακολουθεί.

Ανάμεσα στους 14 διαγωνιζόμενους συναντάμε τις θρυλικές Azúcar Moreno οι οποίες εκπροσώπησαν την Ισπανία στην Eurovision 1990 με το τραγούδι Bandido και κατέλαβαν την 5η θέση. Όλα τα τραγούδια περιέχουν στίχους στα Ισπανικά, 4 τραγούδια περιέχουν στίχους στα Αγγλικά, ενώ το “Voy a morir” περιέχει φράσεις και στα Γαλλικά. Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί το τραγούδι Terra των Tanxugueiras είναι γραμμένο κυρίως στην Γαλικιανή διάλεκτο (ομιλείται στην Βορειο-δυτική Ισπανία) ενώ περιέχει φράσεις και από άλλες διαλέκτους της Ισπανίας όπως τα Βάσκικα και τα Καταλανικά. Στο Benidrom Fest γενικά υπάρχει μεγάλη ποικιλία τραγουδιών, από παραδοσιακά και μπαλάντες μέχρι Latin Pop, Dance Pop, Hip Hop, αλλά και Electro-rock. Μεγάλο φαβορί εκτός από το Terra δείχνει να είναι το Ay Mama της Rigoberta Bandini.

Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τραγούδι από το Benidrom Fest 2022

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι του Benidorm Fest 2022

1.Azúcar Moreno – Postureo

2.Blanca Paloma – Secreto De Agua

3.Chanel – Slo Mo

4.Javiera Mena – Culpa

5.Marta Sango – Sigues en mi mente

6.Rayden – Calle de la llorería

7.Rigoberta Bandini – Ay Mama

8.Tanxugueiras – TERRA

9.Unique – MEJORES

10.Varry Brava – Raffaella

11.XEINN – Eco

12.Sara Deop – Make you say

13.Gonzalo Hermida – Quién lo diría

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.