Ισπανία: Το ρούχο της Chanel για την Eurovision 2022

Ισπανία: Το ρούχο της Chanel για την Eurovision 2022

Με τις πρώτες πρόβες των Big 5 χωρών να πραγματοποιούνται σήμερα, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το ρούχο της Chanel, που εκπροσωπεί την Ισπανία στο Τορίνο.

Το ρούχο το σχεδίασε ο Alejandro Gómez Palomo από τον οίκο μόδας Palomo Spain.

Η Chanel θα φορέσει μια αστραφτερή μαύρη φόρμα. Το ντύσιμο συνδυάζεται με μαύρο δερμάτινο τζάκετ με βάτες, ενώ σε όλο το ρούχο θα υπάρχουν κεντημένα στο χέρι μαύρα και κόκκινα κρύσταλλα. Το τζάκετ λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από κοστούμι ταυρομάχου, αλλά διακριτικό στην προσέγγισή του. Με άλλα λόγια, η Chanel θα ντυθεί ταυρομάχος!

Ο σχεδιαστής Alejandro, αποκάλυψε την έμπνευση για το ρούχο:

Ναι, υπάρχει μια ανδαλουσιανή έμπνευση, γιατί το σακάκι μοιάζει με εξώφυλλο της Έκθεσης της Σεβίλλης, με όλα αυτά τα λαμπερά σημεία. Αυτό που επιδιώκεται, είναι η χώρα να είναι αναγνωρίσιμη με την πρώτη ματιά και μόλις βγει η Chanel στη σκηνή, να καταλάβει ο θεατής ότι πρόκειται για την Ισπανία

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο Benidorm Fest, τα ρούχα της Chanel είχαν σχεδιαστεί από την Carmen Farala, τη νικήτρια της πρώτης σεζόν του Drag Race España.

Το ρούχο της Chanel, μπορείτε να το δείτε εδώ

Η Ισπανία συμμετέχει στον τελικό το Σάββατο 14 Μαΐου ως μέλος των Big 5.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.