Ισπανία: Στις 30 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει η συμμετοχή της χώρας “Universo”

Ισπανία: Στις 30 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει η συμμετοχή της χώρας “Universo”

Ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός Els 40 αποκάλυψε ότι η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας RTVE, θα παρουσιάσει την συμμετοχή του Ισπανού εκπροσώπου στην Eurovision 2020 Blas Cantó, “Universo“, την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου.

Επίσης αναφέρεται ότι το τραγούδι θα παρουσιαστεί ζωντανά κατά την διάρκεια του τρίτου Gala του μουσικού talent show της χώρας Operación Triunfo στις 2 Φεβρουαρίου, όπου τα τελευταία χρόνια αποτελούσε την μέθοδο επιλογής συμμετοχής της Ισπανίας για την Eurovision.

Ο Blas Cantó θα είναι η 60ος εκπρόσωπος της Ισπανίας, η οποία συμμετέχει στην Eurovision από το 1961. Η Ισπανία έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην Eurovision 2 φορές, το 1968 (Massiel – La la la) και το 1969 (Salomé – Vivo cantando), ενώ κάθε χρόνο βρίσκεται απ’ευθείας στον μεγάλο τελικό ως μέλος των Big-5. Στην περσινή Eurovision η Ισπανία κατέλαβε την 22η θέση με τον Miki και το τραγούδι La Venda.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.