Ισπανία: Δείτε τον Blas Cantó να ερμηνεύει το “Universo” για πρώτη φορά ζωντανά στο Operación Triunfo.

Ισπανία: Δείτε τον Blas Cantó να ερμηνεύει το “Universo” για πρώτη φορά ζωντανά στο Operación Triunfo.

Στις 30 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε η συμμετοχή της Ισπανίας για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τίτλο “Universo”. Αφού μας έδωσαν ήδη μια ιδέα από το επίσημο μουσικό βίντεο κλιπ, καιρός είναι να τον ακούσουμε να τραγουδάει και ζωντανά. Χθες Κυριακή στην μουσική εκπομπή “Operación Triunfo”, ο Ισπανός Blas Cantó παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι του “Universo”. 

 

Ο Blas εμφανίστηκε ως ένας από τους δύο καλεσμένους στο τέταρτο gala “Operación Triunfo”. O άλλος καλεσμένος ήταν ο Μίκι όπου εκπροσώπησε την Ισπανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 με το τραγούδι “La Venda”. Παρά το γεγονός ότι το “Operación Triunfo” δεν είναι πλέον η εθνική επιλογή της Ισπανίας, η RTVE θεώρησε σωστό ότι η καλύτερη πλατφόρμα να ερμηνεύσει ζωντανά ο Blas Canto το τραγούδι του είναι το “Operación Triunfo”.

Από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι, ο Blas προωθεί την συμμετοχή του σε όλη την Ισπανία. Έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις και ήταν πολύ δραστήριος στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Μέχρι στιγμής, ο Blas επιβεβαίωσε μόνο δύο ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή του περιοδεία. Θα ερμηνεύσει στο Amsterdam’s Eurovision in Concert, καθώς και στο Madrid’s ES PreParty.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.