Ισπανία: Οι Tanxugueiras με το Terra νικήτριες του INFE Greece Poll για το Benidrom Fest 2022

Ισπανία: Οι Tanxugueiras με το Terra νικήτριες  του INFE  Greece Poll για το Benidrom Fest 2022

Απόψε πραγματοποιείτε ο πρώτος ημιτελικός του Benidrom Fest 2022, της εθνικής επιλογής της Ισπανίας για την Eurovision 2022. Από τα 13 υποψήφια τραγούδια, στην πρώτη θέση της κατάταξης οι αναγνώστες του infegreece.gr ανέδειξαν τις Tanxugueiras με το τραγούδι Terra, με συντριπτικό ποσοστό καθώς συγκέντρωσαν πάνω από το 50% των ψήφων.

    

Οι Tanxugueiras είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 3 κοπέλες, την Aida Tarrío και τις αδελφές Olaia και Sabela Maneiro, και δημιουργήθηκαν ως συγκρότημα το 2016. Στα τραγούδια τους οι Tanxugueiras συνδυάζουν τους παραδοσιακούς ήχους της Γαλικίας, μια περιοχή της βορειοδυτικής Ισπανίας από όπου κατάγονται, με ποιο σύγχρονους ήχους όπως pop και RnB. To Terra όπως και τα περισσότερα τραγούδια τους είναι γραμμένο στην Γαλικιανή γλώσσα κυρίως, αλλά περιέχει και λέξεις ή φράσεις στα Ισπανικά, τα Καταλανικά και τα Βάσκικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.