Ισπανία: Οι Las Ketchup δηλώνουν ότι δεν επέλεξαν οι ίδιες την συμμετοχή τους για την Eurovision 2006

Ισπανία: Οι Las Ketchup δηλώνουν ότι δεν επέλεξαν οι ίδιες την συμμετοχή τους για την Eurovision 2006

Οι Las Ketchup είναι ένα από τα γνωστά γυναικεία γκρουπ που κατάφερε το 2002 να κάνει hit το τραγούδι τους με τίτλο The Ketchup Song (Aserejé). Είναι ένα από τα λεγόμενα one-hit wonders, όπου χρησιμοποιείται για όσους καλλιτέχνες έκαναν μόνο μία τεράστια επιτυχία και αργότερα είτε αποσύρθηκαν είτε δεν συνέχισαν την ανοδική τους πορεία. Με αφορμή το γεγονός ότι κλείνουν 15 χρόνια από την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού τους, οι τρεις αδερφές Pilar, Lola και Lucía, παραχώρησαν συνέντευξη στην εφημερίδα El Mundo όπου μεταξύ άλλων συζητούν και για την απογοητευτική τους εμφάνιση στην Eurovision του 2006 με το τραγούδι Bloody Mary.

Όσοι παρακολούθησαν τότε τον διαγωνισμό, θα θυμούνται ότι οι Las Ketchup εμφανίστηκαν στην σκηνή της Eurovision με καρέκλες γραφείου όπου είτε περιστρέφονταν γύρω από αυτές είτε κάθονταν κάνοντας διάφορες χορευτικές κινήσεις με την συνοδεία δύο χορευτών. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι αυτή η εμφάνιση δεν άρεσε στο κοινό και τελικά κατέκτησαν την 21η θέση με 18 βαθμούς όπου οι 12 βαθμοί ήταν από την Ανδόρα.

Όπως είναι φυσικό αυτή η εμφάνιση έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στις ερμηνεύτριες με την Pilar να δηλώνει ότι ενώ αγάπησαν τους fans και όλη την εμπειρία, δεν συνέβη το ίδιο με την εμφάνισή τους στην σκηνή καθώς δεν άκουγαν τις φωνές τους όσο τραγουδούσαν. Επιπλέον αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι δεν είχαν καμία αυτονομία σε όλη την διαδικασία καθώς ούτε επέλεξαν οι ίδιες το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκαν ούτε την ενδυμασία τους που ήταν κατακόκκινα σύνολα. Η Lucia ανέφερε ότι αν ήταν δική τους απόφαση, θα επέλεγαν άλλο τραγούδι.

Τέλος όσον αφορά την μεγάλη τους επιτυχία με το Asereje δήλωσαν ότι:

Η μεγάλη επιτυχία θα τελείωνε κάποια στιγμή. Ήμασταν περισσότερο προετοιμασμένες για την πτώση παρά για την άνοδο και καταφέραμε να μην το χάσουμε με αυτήν την απρόσμενη αναγνωρισιμότητα. Τα παιδιά μας δεν θα μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό και είμαστε πολύ τυχερές που ασχολούμαστε ακόμα με την μουσική.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνισή τους το 2016 ως interval act στο Melodifestivalen:

Θυμηθείτε την εμφάνισή τους στην Eurovision 2006 με το τραγούδι Bloody Mary:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.