Ισπανία: Γνωστές φυσιογνωμίες στην επιτροπη

Ισπανία: Γνωστές φυσιογνωμίες στην επιτροπη

timthumb

 

Ο Ισπανικός τελικός για την επιλογή του εκπροσώπου για το 2016 πλησιάζει, και το Ισπανικό κανάλι TVE έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των κριτών του show <<Objetivo Eurivision>>.

Τα ονόμα των κριτών που θα βρίσκονται στο πλατό και θα βοηθήσουν στη δύσκολη απόφαση είναι μεταξύ άλλον η νικήτρια του 2012 Loreen, η περσινή εκπρόσωπος της Ισπανίας Edurne αλλά και ο Carlos Marín μέλος των Il Divo. Εκτός από την επιτροπή στο πλατό, η Ισπανία θα χρησημοποιήσει για πρώτη φόρα και Διεθνή επιτροπή η οποία θα αποτελείται από πρόσωπα που ανήκουν στην βιομηχαμία της τηλεόρασης, του ραδιοφώνο και της μουσικής. Τέλος, το κοινό που θα παρακολουθήσει το show θα έχει τη δύναμη μέσω του televoting να επηρεάσει ή και να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Στο show της 1ης Φεβρουαρίου, εκτός από τους 6 υποψηφίους που θα παρουσιάσουν live τα υποψηφια τραγούδια τους, θα εμφανιστούν και παλιότερη γνώριμοι της Ισπανίας όπως η Coral Segovia, η Breguette Cassie και ο Jorge Gonzalez.

Το show <<Objetivo Eurivision>> θα μεταδωθέι από το κανάλι RTVE1 την 1η Φεβρουαρίου.

H Loreen

λορεεν

 

H Edurne

 

εδθρν

 

O Carlos Marin

 

n5vos55o143exdeepo7f

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.