Ισπανία: Απόψε στις 23:15 ο μεγάλος τελικός

Ισπανία: Απόψε στις 23:15 ο μεγάλος τελικός

Απόψε θα μάθουμε ποιος τελικά θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη Eurovision 2016, ανάμεσα από τους 6 καλλιτέχνες που θα διαγωνισθούν.

Παρουσιαστές του εθνικού τελικού, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα Adisar Studios στη Μαδρίτη, θα είναι οι Anne Igartiburu και Julia Varela.

Ο νικητής θα προκύψει κατά 40% από την ψηφοφορία του κοινού, 30% από μία διεθνή επιτροπή και 30% από την επιτροπή που θα βρίσκεται στο στούντιο, μέλη της οποίας θα είναι οι Loreen (Sweden 2012),  Edurne (Spain 2015) και Carlos Marín(μέλος των Il Divo).

Οι συμμετοχές του εθνικού τελικού της Ισπανίας “Objetivo Eurovisión” είναι:

MaverickUn mundo más feliz

https://www.youtube.com/watch?v=hLSpaHznFDE

BareiSay yay!

https://www.youtube.com/watch?v=B3kLeYLvUQs

Xuso JonesVictorious

Salvador BeltránDías de alegría

https://www.youtube.com/watch?v=hIcxen6wDjM

María IsabelLa vida sólo es una

Electric NanaNow

https://www.youtube.com/watch?v=OTH0v1oXnAA

Κατά τη διάρκεια του σόου θα δούμε να ερμηνεύουν στη σκηνή κάποιοι παλαιότεροι φιναλίστς εθνικών τελικών της χώρας, όπως οι Coral Segovia, Brequette, Mirela και Jorge González, καθώς και κάποιοι που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα τους στη Eurovision, όπως οι Loreen (Sweden 2012), Edurne (Spain 2015) και D’Nash(Spain 2007).

Τον εθνικό τελικό της Ισπανίας, “Objetivo Eurovisión”, θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά απόψε (01/02) στις 23:15 ώρα Ελλάδος, από εδώ ή εδώ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.